Diambaar: del terme wolof ‘valent’.

Els nostres dissenys combinen el colorit de les teles de l’Àfrica negra, on hem nascut i crescut, amb l’estil cosmopolita de la nostra ciutat d’adopció, Barcelona.

Ens agrada fer les coses conscientment; cuidant les persones i els processos. Per això cada peça està confeccionada en el nostre taller, seguint un procés artesanal i de fabricació pròpia.

En Diambaar creiem que hi ha una manera diferent de viure, de fer i de comprar

 

Somriem a la vida!

Els nostres dissenys combinen el colorit de les teles d’Àfrica negra, on hem nascut i crescut, amb l’estil cosmopolita de la nostra ciutat d’adopció, Barcelona.

Diambaar és vital i desenfadada:

Ens agradaria ser la nota d’alegria i color en el teu armari. Cada peça té tons i motius diferents que la fan única, diferent a qualsevol altra.

Slow fashion

Sintonitzem amb la filosofia del slow fashion, perquè ens agrada fer les coses bé; de manera ètica: cuidant les persones i els processos. Preferim anar pas a pas que fer les coses amb pressa.

Per això cada peça i cada complement està elaborat d’un en un, seguint un procés artesanal i de fabricació pròpia en el nostre taller a Barcelona.

Consum conscient

Els nostres dissenys estan creats i produïts per la cooperativa Diomcoop, que promou l’economia social i solidària en tots els àmbits, també en el món de la moda.

Comprem les nostres teles a Àfrica i produïm a Barcelona, oferint un pagament i un tracte just a tots els nostres proveïdors, i garantint la cura de les persones, productors i processos de producció.

Et convidem a viure amb nosaltres/us Diambaar:
Alegria, slow fashion i consciència social.

facebook-icon twitter-icon

X